Om oss

 

Vi på Alive Foods anser att det är en mänsklig rättighet att ha tillgång till naturlig, näringstät mat.

Som skjuts på vägen vill vi erbjuda er de renaste, mest potenta superfoods, örter, naturliga sötningsmedel, oljor och tillskott som finns på marknaden.

Vi är med och banar väg för att vi alla ska kunna dra nytta av dessa näringstäta och magiska grödor från världens alla hörn, som för inte längesedan bara var tillgängliga för en liten del av befolkningen.

Genom att använda dig av våra produkter gör du ett medvetet val, en handling som gör skillnad för alla, inte minst för vår jord (om man t.ex gillar choklad så hjälper det till att rädda regnskog då chokladträdet måste ha naturlig skugga) och din kropp. Vi är en katalysator för näring på alla nivåer, och att börja införa superfoods och örter i kombination med en naturlig och näringsrik kost hjälper du till att balansera, skydda och stärka din kropp så den förhoppningsvis håller sig frisk och stark länge.

Vi hävdar att produktion och användning av kost, tillskott, örter, rent vatten, kosmetik och rengöringsmedel, utan skadliga kemikalier, är ett recept till ett mer hälsosamt liv och en frisk planet. Därför kompromissar vi inte med kvalitén. För oss är ekologiskt eller viltskördat och etiskt framtaget en självklarhet!

När vi startade så bestämde vi oss för att inte vara källan till priskonkurrens utan istället fokuserar vi på att erbjuda er den bästa kvalitén till det bästa priset. Därefter har vi knutit samarbetsavtal med producenter och leverantörer vars filosofi är sammanvävd med ett kvalitetstänkande i hela tillverkningsprocessen.

 

 

thim

Grundare, Thim Bohm

Thim har i över 12 år varit riktigt intresserad av naturlig kost och hälsa. Han har i flera år arbetat som manager åt Dr. Gabriel Cousens holistiska apotek, Tree Of Life i södra Arizona, USA. Efter att bevittnat och arbetat tillsammans med tusentals patienter, och sett dem överkomma sina sjukdomar genom att stötta kroppens immunförsvar och andra funktioner genom att konsumera näringsrik, ekologisk eller vildskördad mat, superfoods, örter, bra fetter och rätt sorts kosttillskott, så var det tydligt att födan som vi äter påverkar vår hälsa och välmående starkt. Det blev också tydligt hur många hälsoproblem som kunde skiftas helt genom att ändra sin kost. Efter att ha sökt världen över för att knyta rätt kontakter med producenter som skulle komma att bli Alive Foods partners så bestämde sig Thim för att flytta hem till Sverige och starta import och distributionsföretaget Natural Earth Wellness AB och märket “Alive”.

“Min dröm var att starta ett företag och genom det – hjälpa att sprida dessa produkter som bidrar till en bättre hälsa och vitalitet och att få dela med mig av de hälsostrategier som jag genom mina mentorer och likasinnade världen över har samlat på mig. Jag är hängiven att ta fram de renaste, mest näringstäta och etiska produkterna som jag kunnat hitta och göra dem tillgängliga för alla som vill lära känna och konsumera dessa fantastiska livsmedel, superfoods och örter.”

Spara